Binnenschilderwerken

Sven Cordeel

Binnenschilderwerken

Het interieur van een woning is altijd het zwaarste schilderwerk. Zo moet men altijd rekening houden met het driedimensionale karakter van een inrichting. Binnen schilderen heeft immers te maken met verschillende soorten oppervlakken en materialen. Wij zorgen ervoor dat het houtwerk van uw meubels, plinten, trappen of deuren steeds grondig zal geschuurd en bewerkt worden,  vooraleer de schilderwerken te starten. Houten deuren en het meubilair vertonen vaak krassen in het hout of de verf en schoenzolen laten ook hun sporen na op de trap.

Ook metalen moeten voor het schilderen steeds goed behandeld worden als ze slachtoffer zijn geworden van roest en oxidatie. Een goede verf en een professionele hand zullen hierbij helpen. Of u nu in een rustieke of in een moderne vormgeving huist: Wij schilderen uw plannen.

Vergeet zeker ook het plafond niet. Door stijgende gassen als sigarettenrook, kaarsen, hitte of keukendampen, is het plafond dé gevoeligste oppervlakte die in elke kamer geschilderd moet worden. Daarom is een vers geverfd plafond nooit te veel voor een perfecte afwerking van het vertrek.

Tenslotte zijn er de muren die regelmatig geschilderd moeten worden. Naast uw meubels of aan de trap gaat de verflaag op de muren sneller vervagen of er komen strepen op. Regelmatig een laagje verf schilderen is geen overbodige luxe. De kleuren op uw muren bepalen ook de sfeer in het huis. Kwaliteitsvolle binnenschilderwerken zijn een must in elk interieur.