Buitenschilderwerken

Sven Cordeel

Buitenschilderwerken

Helaas heeft Vlaanderen geen ideaal klimaat. De weersomstandigheden buiten hebben zware gevolgen voor uw gevels, hekken, deuren en ramen. Kwaliteitsvolle buitenschilderwerken zijn dan ook zeer belangrijk voor een langdurig netjes geschilderde buitenkant van uw woning.

Materialen zetten uit in de zomer en krimpen terug in de winter. Jaarlijks hebben deze schommelingen invloed op de verf op de buitenkant van uw woonst. Hout begint te kraken en er komen barsten in de verf op de gevels. Ook in uw dakgoot kan het materiaal, meestal zink, flinke barsten vertonen in de bovenste verflaag. Een kwaliteitsvolle verf en ons vakmanschap als schilders zullen de temperaturen van buiten bedwingen.  Uw gevels, voordeuren, dakgoten en de rest van het buitengedeelte van uw huis moet dezelfde aandacht als het binnen interieur krijgen.

Ook de wind en de neerslag spelen het exterieure gedeelte van uw woning parten. Stofpartikels, straatvuil en zelfs mossen en onkruid plagen uw voorgevels, tuinhekken en deuren. Vochtige omstandigheden zoals condens op uw ramen of regenwater in de dakgoot, tasten de verf des te meer aan.

Sven Cordeel zal er altijd voor zorgen dat uw gevels, voordeuren, hekken, ramen en zelfs de dakgoten er perfect zullen uitzien. Een goed geschilderde buitenkant van uw woning is tenslotte het ideale visitekaartje.