Behangwerken

Sven Cordeel

Behangwerken

De esthetische waarde van behangpapier wordt vaak afgedaan als antiek of passé. Tegenwoordig zijn er echter prachtige soorten behangpapieren in allerlei diktes en motieven die elk interieur kunnen afmaken. Uw muren behangen is terug helemaal ‘in’ door de prachtige ontwerpen die het behangpapier dezer dagen aanbiedt. Sven Cordeel is dan ook gespecialiseerd in behangwerken.

De muren binnen opfleuren kan tegenwoordig ook op een andere manier. U kan uw geschilderde of reeds behangen muren versieren met decoratiestickers. Door het aanbrengen van decoratiestickers kan u elk interieur een persoonlijke toets geven. Van art deco bloemen tot modernistische figuren: decoratiestickers zijn een nieuwe ontdekking in hedendaagse interieurs.

Ook de praktische waarde van behangen mag niet onderschat worden. Een oudere muur kan door het aanbrengen van vliespapier of glasvezelpapier veel beter geschilderd worden. Vliespapier of glasvezelpapier wordt aangebracht zoals gewoon behangpapier en is uitstekend voor de duurzaamheid van uw binnenmuren en verf.

Behangen is echter geen gemakkelijk karweitje. Vaak beginnen mensen hier zelf aan en ziet men vaak loskomend, scheef of krullend behang. Laat behangwerken zeker doen door een vakman als Sven Cordeel.