Plamuren van muren en plafonds

Sven Cordeel

Plamuren van muren en plafonds

Elke ondergrond moet goed behandeld worden vooraleer geschilderd kan worden. Alle muren en plafonds moeten stof- en vetvrij zijn voor er nog maar een druppel verf wordt aangebracht. Sven Cordeel zal er altijd voor zorgen dat de schilderwerken perfect worden voorbereid om een kwaliteitsvol resultaat te bekomen.

Elke muur en elk plafond vertonen kwaaltjes bij het verstrijken van de jaren: barsten, scheuren en gaatjes vertonen zich in muren of plafonds. Misschien is een schilderij of een foto aan een andere muur gehangen of veroorzaakt een luster een scheur in het plafond, meestal daar waar de elektriciteitskabels lopen. Daarom moet elk oppervlak, plafond of muur, goed nagekeken worden om alle gaatjes en scheuren op te vullen met plamuur.

Het gevaar bij plamuren is dat men na het overschilderen toch nog merkt waar de plamuur is aangebracht. Zo ziet men de barst in het plafond of het gaatje in de muur niet meer, maar wel waar deze ooit geweest zijn. Dat kan niet de bedoeling van plamuren zijn. Sven Cordeel zal er altijd voor zorgen dat het plamuren een onzichtbare fase is bij het afwerken van uw interieur. Zo wordt uw muur of plafond gerenoveerd tot zijn oorspronkelijke staat.

Elk geplamuurd oppervlak wordt uiteraard zorgvuldig afgeschuurd met een zachte korrel. In combinatie met een kwaliteitsvolle verf en een professionele hand zal de plamuur opgaan in de muur of het plafond.