Over ons

Elk pand is een levenswerk. Maar niet iedereen heeft de tijd of de kennis om in te staan voor zo 'n schilderwerken. Sven Cordeel is een professionele schilder die kwaliteitsvol werk levert.

Over schilder– en behangwerken Sven Cordeel

Als u naar een nieuwe woning verhuist of nood heeft aan een nieuw interieur. Als uw muren al een tijdje geen verf hebben gezien. Misschien verkiest u eerder een mooi motiefje met behulp van een nieuw behangen muur. Dan Kan Sven Cordeel u zeker verder helpen. Sven Cordeel is dé specialist voor interieurwerken in het Waasland, Klein-Brabant, Rupelstreek  en omstreken.

Een huis ademt en leeft. Terwijl modes en trends veranderen, zien we in onze huizen nog al te veel verouderde inrichtingen waar de oorspronkelijke verf nog amper te herkennen valt. Een woning vereist constant onderhoud door terugkerende klusjes als afbladderende dakgoten, voegen die terug grijs worden, scheurend hout,...

Elk pand is een levenswerk. Maar niet iedereen heeft de tijd of de kennis om in te staan voor zo 'n schilderwerken. Sven Cordeel is een professionele schilder die kwaliteitsvol werk levert.

We helpen iedereen verder die behoefte heeft aan een nieuw geschilderd interieur of heropfrissing van het huidige kleurenpalet. Wij schilderen alle ondergronden, binnen en buiten. Als uw woning wat verouderd is, zullen we alle ondergronden schilderklaar of behangklaar maken voor het echte werk begint. Tenslotte is Sven Cordeel een vakman die steeds met de beste kwaliteitsverven werkt.